Sunday, 8 February 2009

Alla hjärtans dag

Lite dålig på att uppdatera för tillfället. Har riktigt mycket att göra i skolan nu men grupparbeten och förberedelser inför lektionerna, för att inte tala om all literatur. Men det är kul så det får väl gå ändå. Bra klass och bra lärare, vad mer kan man begära?


Jag har iallafall hunnit skapa lite idag, äntligen :) Har gjort tre alla hjärtans dag kort. Hittade inspiration på http://kwernerdesign.com/blog/ Hon gör så fina kort och LOs, det är riktigt inspirerande att kolla in hennes blogg. Har varit i Stockholm idag och handlat lite mer papper och stämpeldynor och lite annat smått och gott på Skapa Hobby (www.skapahobby.se). Det känns som om jag inte kan få nog av papper och stämplar... :) Det är alltid så trevligt att gå dit, personalen är supertrevlig och så har de så mycket fint.


Iallafall, de här korten är till största delen tillverkade av spillpapper så jag kommer inte riktigt ihåg vilka märken det är, men stämplarna är iallafall från Penny Black "Bubbly" och "Heart stamp four" från Prima. Cardstocken kommer från Skapa Hobby och det fina bandet som det står "hugs" på kommer också därifrån. Knapparna kommer från You Do (http://www.youdo.se/)1 comment:

Thanks for stopping by and posting a comment. It brightens my day! :)