Sunday, 24 January 2010

StampArtic 2nd challange - ATC card

Tyckte att det var dags att vara med i en utmaning hos StampARTic igen. ATC-kort denna gången, något som jag aldrig tidigare gjort. Men oj vad kul det var och nu är jag helt fast! Vilket helt underbart mått att skapa i. :) Det är inte så att jag inte skapat något, det är mest att jag inte har orkat fotografera det och lägga in det i bloggen. Ska ta tag i det under veckan...

För er som inte vet betyder ATC-kort Artist Trading Cards och är en form av samlarkort, som hockey- och
fotbollsbilder tex. Idén med korten är att man genom att byta kort med varandra får möta andra artister och på så sätt lära sig nya tekniker och få nya impulser. De får absolut inte säljas! Kortets storlek ska vara 64 x 89 mm. På baksidan av varje ATC ska det finnas info. som namn, mailadress, kortets titel (om det finns nån) och nummer om det är flera i samma serie med samma tema eller motiv (ex. 1/5, 2/5 osv.)

Jag fick äntligen användning av de underbara Bubbarna som jag köpt från Landstoken på rea för något år sen. De Bubbarna jag har använt här är Dracula Bubbe, Bubbe cool, Spöket Bubben och Badbubbe med badring. Texterna är från Hero Arts Sparkle clear Cupcakes och Love that. Papperna är spillbitar så jag är inte säker på vilka det är som har gjort dem. Som grund har jag använt Bazzill canvas cardstock white och vanilla.

Närbilder:
I thought it was time to compete in a challange at StampARTic again. This time they wanted you to make Artist Trading Cards (ATC) and it was really fun to make them. I never did a card that small before. The card are suppose to be 2 ½ x 3 ½ inches (or 64 x 89 mm) big. I bought the stamps from Landstoken. The papers are scraps and the cards base are Bazzill canvas cardstock white and vanilla.

3 comments:

Jorunn said...

ÅÅÅ så herlige!!!
Så stilige motiv!!
Takk for at du deltar!
Klem,
Jorunn

Anne May said...

Hei!
Fargerike og kule ATC'er

SasSa said...

Oh så häftiga ATC´s.
Söta monster o gubbar.
Tack för att du deltar!
KRam SasSa